Безплатна доставка за поръчки над 100лв

Доставка

 

 

Ние сме толкова развълнувани, колкото и вие за новия си продукт на AirLief. Работим с всички куриери, но предимно с Рапидо и Еконт.

Време за доставка: В зависимост от натовареността ни, местоположението ви и изпращането на вашата поръчка ще ни отнеме 2-5 работни дни. 97.66% от нашите поръчки се доставят в рамките на 4 работни дни. Повече от половината от нашите поръчки се доставят в рамките на 2 работни дни.

Дестинации за доставка: С гордост казваме, че изпращаме из цяла България. Със същата гордост заявяваме, че изпълняваме и международни пратки.

Разходи за доставка: Цената за доставка на нашите продукти може да варира в отделни градове. За доставка на един артикул цената ще бъде между 5 и 7лв. Точната тарифа за доставка ще бъде изчислена за вас на страницата за плащане.

УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА

При поръчката клиентът задължително посочва e-mail, телефон и точен адрес за осъществяване на доставка. За издаване на фактура се посочват допълнително данни за фирмата или ЕГН за физическото лице. Поръчки се приемат всеки ден.

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът има  задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката. Поръчаната от клиента стока се доставя от два до пет работни дни след поръчката. Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката остава в куриер за срок до седем дни.

 

 

 

Количка
  • No products in the cart.