Безплатна доставка за поръчки над 100лв

Нашата история

AirLief е български проект започнат през 2017г. от група инженери и дизайнери, които искаха да докажат, че хората не трябва да правят компромиси, за да носят маска – че маските могат да бъдат по-добри, по-надеждни и по-удобни за носене.

Докато работеше върху маската, екипът ежедневно се убеждаваше в необходимостта от персонален съветник по качеството на въздуха, който не беше наличен по това време и осъзна колко полезен би бил той за милиони хора по света – с или без чувствителни бели дробове.

Днес AirLief произвеждат надеждни маски със собствен стил, а мобилното приложение AirLief App се използва от хиляди потребители в 71 страни.

Визията ни

Нашата визия е да предоставим на хората интелигентно и ефективно решение за защита от замърсяването и вирусите във въздуха. Ето защо името AirLief е игра между думите: Air (въздух) и Relief (облекчение).

Мисията ни

Нашата цел е да се предотвратят заболяванията, причинени от замърсяването на въздуха и да се подобри живота на всички хора, които живеят в среда с нездравословно качество на въздуха.

Ценностите ни

Ние от AirLief вярваме, че колкото по-рано светът осъзнае важността на превенцията пред лечението, толкова по-добре.

Passionate

ФИЗИЧЕСКИ ПРОДУКТИ ЗА ЗАЩИТА

Създаваме решение с максимална защита.

 

През ноември 2019 българската маска AirLief бе пусната на пазара. Производството – в България. Първоначалният фокус бяха колоездачи и активни хора в града и AirLief бързо се наложи като бранд със собствен стил и идентичност. Само след няколко месеца от началото пратки се изпращат за Европа, САЩ, Киргистан, Сингапур, Индия… и най-интересното Китай (кой би повярвал – български маски в Китай?).

 

Днес AirLief произвежда 100% надеждни и безопасни маски със дизайн собствен дизайн и идентичност, който пасва на стила на клиентите ни по целия свят. Дизайнът на нашите продукти е вдъхновен от обратната връзка на нашите клиенти.

Passionate

ПЕРСОНАЛИЗИРАН СЪВЕТНИК ЗА КАЧЕСТВОТО НА ВЪЗДУХА

С 50 000 сваляния от 71 страни.

През април 2018 г. създадохме AirLief App. Приложението е социална иновация, разработена съвместно със лекарите от “Въздух за здраве”. То надгражда данните за качеството на въздуха от над 90 страни със здравна информация и инструменти за автоматична персонализация. Приложението е безплатно и въпреки че не е рекламирано, вече има 10 000 потребители дневно, от 71 страни.

Passionate

Налични са цени за партньори

Количка
  • No products in the cart.